rotes berlin

urzeit 2008

pátek 4.4. – 20:00
BECHER-GIFT PARTY

DJ CHOSSEKILLA
DJ CHARLES

happy tec & house pro rytmické provlnění páteční nocí a tombola k becherovce – polštářky na spaní a pouta na poutání, pro pasivní pexeso.
VSTUPNÉ ZDARMA
sobota 5.4. – 21:00
KARLOVARSKÉ ROCKOVÁ MAPA 

Fijalky a jiné květy & YellowYELLOW
FIJALKY A JINÉ KVJETY

společný koncert neodolatelných kapel - nové skupiny velmi osobitého kytarového under-popu a za podpory hostující ostrovské kapely, která sází na svěží rytmy, rockový sex-appeal a kouzlo pódiové choreografie
www.yellowmusic.czwww.fijalky.com
PŘEDPRODEJ VSTUPENEK POUZE V KLUBU
středa 9.4. – 20:00
HUDEBNÍ SKLEPY

ZDENĚK VŘEŠŤÁL

folkový recitál spoluzakladatele slavné skupiny Nerez a velmi osobitého a výrazného autora jejího tehdejšího repertoáru a dnes také spoluhráče doprovodné skupiny Jarka Nohavici. tentokrát s autorským repertoárem osobně.
www.nerez.sk
PŘEDPRODEJ VSTUPENEK POUZE V KLUBU
pátek 11.4. – 20:00
JAMESON WHISKEY PARTY & PRODIGI 999

DJ SILENT CUT & VJ TOMáš

průnik středem, všemi žánry, skrz naskrz. namixovaný i s nemixovatelnými. ruce v mixéru: tichý řez, hlasitý řev. videokreace podle toma. a jameson tombola s jameson věcičkami pro znalce irského pití.
VSTUPNÉ ZDARMA
pátek 18.4. – 20:00
LIVING FOR MODERN MUSIC

DJ ŠPAGY & DJ KEDUEL

tradiční marmeláda, vařená z oblíbených ingrediencí cool-music:, downtempo, house, retro, bossa, funky, calypso… s hostujícím blenderem z dry-village.
VSTUPNÉ ZDARMA
sobota 19.4. – 21:00
KARLOVARSKÁ ROCKOVÁ MAPA

HARD ATTACK
TAJFUN
JIŘÍ KROMBHOLZ & THE BAND

společný koncert karlovarských hard-rockových kapel, které se hlásí k odkazu toho nejlepšího, co v těžkém bigbeatu hýbalo světovou scénou. a jako speciální host a zároveň největší třešeň na dortu: premiéra nového projektu dlouholeté kytaristické legendy karlovarska Jiřího K., který teď postavil novou kapelu s repertoárem přímo z kytarového nebe!
www.tajfun-band.wz.cz
PŘEDPRODEJ VSTUPENEK POUZE V KLUBU
pátek 25.4. – 20:00
PRODIGI 9 a 3/4

DJ SILENT CUT & guests
VJ TOMáš

razance, vibrace, rotace. páteční veselí, blendované indie hity s peckami dance-flooru. rozhýbané obrázky: flying logas, porn caleidoscope, clips slips.
VSTUPNÉ ZDARMA
sobota 26.4. – 21:00
KARLOVARSKÁ ROCKOVÁ MAPA

LIVID
CZUKR
TĚŽKO SOUDIT MOTÝLA

koncertní křest nové hudební demo-konzervy karlovarské „brit-popové“ skupiny. navíc za podpory hostující punkové party z Božího Daru a sokolovské power-funky kapely s jejich funky našlapanými optimistickými popěvky…
www.livid.cz
www.czukr.com
www.motyl.zde.cz
PŘEDPRODEJ VSTUPENEK POUZE V KLUBU
pátek 2.5. – 20:00
WINGS KILLAFORNIA PARTY

DJ CHOSSEKILLA

josseho rytmy light, nikoliv bez šťávy a cukru. dietní vibrace na sacharinu ze sachalinu. hitparáda kamčatských diskoték aneb co si nahrát do iPodu na dovolenou pod jurtu.
VSTUPNÉ ZDARMA
pátek 9.5. – 20:00
LOADING SUPPORTS MUSIC!

DJ MARCEL FREEDOM-ZWEI

marcelova lehká změna pátečního playlistu: odhalení computerových tajemství scratchovaných hard-disců, news brit-popu, temných kytarovém i nablble veselých ska-skákačů, re-mixy indie-hitů i provařené kousky rádoby hit-rádií.
VSTUPNÉ ZDARMA
středa 13.5.  20:00
HUDEBNÍ SKLEPY

PHIL SHÖENFELT
& PAVEL CINGL

sólový koncert britského kytaristy, písničkáře a spisovatele, který byl kapelníkem newyorkských Khmer Rouge a potkával se na pódiích třeba se slavnými Sonic Youth, Lydia Lunch nebo Swans, po návratu dio Británie hrával s Nickem Cavem, Crime & the City Solution, spolupracoval s Nikky Suddenem… nyní několik let žije a píše v Praze, kde má kapelu Southern Cross. spolu s ním vystoupí jeho současný český spoluhráč, dříve houslista u Ivana Hlase a mnoha dalších kapelách
www.shoenfelt.euweb.cz
www.philshoenfelt.de
PŘEDPRODEJ VSTUPENEK POUZE V KLUBU
sobota 17.5. – 20:00
PILSNER URQUELL UVÁDÍ KV-ROCK

KOZATAY

tradiční předmaturitní koncert nejslavnější a nejveselejší karlovarské skupiny studentského rokenrolu. rychle hrané balady pro macaté kozataje, magdalény i žehlící prkna, rozpustilé popěvky i temně melancholické opusy o letním období.
www.kozatay.cz
PŘEDPRODEJ VSTUPENEK POUZE V KLUBU

 

Flash plugin není podporován! Instalace nejnovější verze Flash Playeru