rotes berlin

urzeit 2006

pátek 6. 10. – 20:00
KILLAFORNIA DREAMING

DJ JOSSÉKILLA

návrat zvráceného syna! pepin aka „sex machine“ je zpět a opálen, dopálen, v písku, moři vyválen. mašínova jízda jako za mlada, tedy letos na jaře, ještě před emigrací na mallorcu.
žádný vstup, zdarma dupity dup

sobota 7. 10. – 21:00
JACKŮV I DANIELSŮV VEČÍREK

-123 MINUT

koncert v rámci turné k 10 letům existence jedné z nejúžasnějších českých klubových kapel. naprosto strhující osobitá fúze jazziku, ethna a moderního kytarového rocku. šůba důba dubidy tidlidy tsss tsss a jiná rytmická kouzla.
předprodej vstupenek v kině čas, t.g.m.3, k.vary

středa 11. 10. – 20:00
HUDEBNÍ SKLEPY

JIŘÍ DĚDEČEK

recitál písničkáře, básníka, překladatele, spisovatele a dnes i zeleného politika. slibný večer plný humoru a satiry, něžné jako struhadlo.
předprodej vstupenek v kině čas, t.g.m.3, k.vary

pátek 13. 10. – 20:00
JAMAICAN HEARTBEAT

DJ SYNCRO & DJ KAKAO Jr.

allnightselectaz commandante & kakao, jako host pražskej reggae deejay, dobrej, huž tu několikrát hrál, remember? …roots, reggae, dancehall, soca, calypso…
www.gunjah.cz
vzduch a vstup zdarma

pátek 20. 10. – 20:00
ANTIDOTE PARTY

DJ GUMMY & DJ FREEDOM

„in breakbeat we trust!“ rezidentní brejbítový kombajn, rozdávající dobrou páteční náladu na fšechny strany jak ty sáně santa klause. dokonce i tem zlobivejm (to by tu jinak bylo prázdno).
freedom enter, gumový exit

sobota 21.10. – 21:00
MYRNAJA VODKA FOTO PARTY No.1

ON AIR

VELVET REVOLUTION

společný koncert nových objevů pražské klubové scény. kapelky, o kterých se teď hóóódně mluví, velmi příjemná verze kytarového popu. navíc na baru výhodná cena squelé vodky. navíc welcome drink od myrnajnatých hostesek. navíc fotografování pro vás. příležitost pro mladé slečny nechat se zaregistrovat do soutěže o kontrakt na reklamní „tvář vodky myrnaja“ pro kampaň v příštím roce. ale nechat vyfotit se může nechat každý i z nás, wošklivých. jen pro web, aspoň.
navíc bez vstupného, pozvánka pro každého

pátek 27. 10. – 20:00
OD HLAVY AŽ K PATĚ

DJ CHARLES & DJ SUBSPEED

funky tech-house music & fashion dvojice z westdeejays.com a všechny jejich frky, triky, plky, vyschlý krky. funky návleky pro každého, od hlavy až patě. nebo patici.
Fuňky mjuzik zadarmo, kořky a pifko už ne

sobota 28. 10. – 21:00
KARLOVARSKÁ ROCKOVÁ MAPA

EMPHATIC

NOISEBONE

ANIMAL RESOURCES

další díl přehlídky karlovarských kapel, tentokrát ostrovské scény v plné palbě a parádě – nové objevy a jedna pověstná stálice rockového kvasu podél hlavní Leninovy třídy…
vstup zdarma!

Flash plugin není podporován! Instalace nejnovější verze Flash Playeru