rotes berlin

urzeit 2006

pátek 1.12. - 20:00
KILLAFORNIA DREAMING

DJ JOSSÉKILLA & guest djs:
LUCAS (roxy) & GREG (tektoys)

veselé suicidní rytmiky mistra Koblihy a jeho pražských libových hostů pro téměř mikulášskou náladu – kdo ještě neviděl mikuláše pořádně kalit? aha, to nevadí, tak tohle bude znova…
vstup pouze za briketu
sobota 2.12. - 21:00
MEXICAN NIGHT – OLMECA PARTY

PABLO´S MAGIC CARPET

T. Gonzales & Billa de Angelo´s prezentují pravou mexickou kapelu s pravými mexickými songy a pravými mexickými kytarami. navíc výstava Ciudad de Mexico, mexický klobouky, ponchas, tequila, kaktusy.
pátek 8.12. - 20:00
ANTIDOTE PARTY

DJ GUMMY & DJ FREEDOM

letošní záverečný díl zuřivých breakbeatových pátků naší nejoblíbenější dvojice bavičů, pouštěčů, vinylových škrabačů. protože tomu sami věří. Vánoce jsou jednou za rok, tohle bylo každý měsíc.
bez nutného vstupného
sobota 9.12. - 21:00
10 LET KOZATAYE

KOZATAY & mimořádní hosté:
tajemná DIVIANA
tyjátr BEZDIRKY
praotec všeho - BLONĎAS
SPEZIALCHORMÄDCHEN MDD

…a možná přijde i Guru (ale Palice určitě) a navíc překvapení: na stříbrných PODNOSECH i na stříbrném PLÁTNĚ, nové TVÁŘE na pódiu, nové PÍSNĚ v éteru, speciální EFEKTY a váš TANEC na závěr. galavečerem vás provede p. Björn Olaffson
vstupné kulantní
předprodej vstupenek v kině čas, t.g.m.3, k.vary
středa 13.12. -20:00
FOLKOVÉ VÁNOCE

PHIL SHÖENFELT
& PAVEL CINGL

komorní koncert londýnského muzikanta, před lety usazený v praze, který si prožil post-punkové období v new yorku v jeho kapele Khmer Rouge, hrál společně s The Fall, Sonic Youth, jamoval s Jimem Jarmouschem… po návratu do Londýna vystupoval sólově s Nickem Cavem, v jeho tvorbě je cítit vliv Nicka Cavea, ale i Neila Younga, Leonarda Cohena,
The Cure nebo U2…
www.exupery.cz/shoenfelt
předprodej vstupenek v kině čas, t.g.m.3, k.vary
čtvrtek 14.12. - 20:00
FOLKOVÉ VÁNOCE

VÁCLAV KOUBEK

recitál osobitého písničkáře a harmonikáře, spisovatele, herce, režiséra, filmaře a vášnivého cestovatele. Večírek plný jeho písní, humoru a krátkých povídek…
www.vaclavkoubek.cz
předprodej vstupenek v kině čas, t.g.m.3, k.vary
pátek 15.12. - 20:00
DEPECHE Mr.DE BIRTHDAY PARTY

DJ MARCEL freeDOM ZWEI

remixy všech možných ptákovin, co gdy černokněžníci DM natočili a nestačili vygumovat, taky pecky spřátelených kapel, trocha electro clashe a velké taneční číslo zaručeno. navíc narozeniny gahanovo dvojčete.
vstup s depešáckým dárkem
sobota 16.12. - 21:00
KARLOVARSKÁ ROCKOVÁ MAPA

FINÁLOVÝ KONCERT

hudební portál Karlovarská rocková mapa představuje čtyři nejúspěšnější kapely za celý rok, které na základě vašich hlasů postoupily z deseti základních kol a ze semifinále do živého finále. hlasovat můžete až do začátku živého přenosu!
www.kvrm.cz
pátek 22.12. - 20:00
X-MAS FLOWMASTER

selectors: EMSA & SILENT CUT

santa je největší gangsta! vlastně klauz. hip-hopácké koledy, lití olova, lezení komínem a kapr na černo. yo! akce pro fajscheckaz.
beze vstupujícího poplatku
pondělí 25.12. - 20:00
X-MAS HIP-HOP: BRATŘI V ROTES

BRATŘI V TRIKU
2. JAKOST
DJs OLAF & BOULER & FIRKY & AMATÉR

nejlepší z wánočních part(ies) a živý part spřátelených part (a deejays) karlovarské hip-hopové scény. nascratchovaný ježíšek, rapovaný koledy a podobný libowosti.
předprodej vstupenek v kině čas, t.g.m.3, k.vary
pátek 29.12 - 20:00
SHIT-MIX-ONE-SELF

DJ HARVY & DJ BeBee

westdeejays (nebo kdo) a jejich předsilvestrovské namachrované sety, protože chtějí mít v neděli volno a letět na azory. nebo na azora.
www.westdeejays.com
tradičně zdarma vstupa
neděle 31.12. - 20:00
SILVESTROVSKÁ YUPEE PARTY

DJ GUMMY & DJ JOSSÉKILLA

lehce poslechový hudební večer pro tuto příležitost slepené dýdžejské dvojky, která mezi vyprávěním vtipů a drobnými skeči se pokusí navázat sem tam i nějaký ten taneční rytmus na sebe... nebo pod sebe.
vstup úplně bez vstupenek

Flash plugin není podporován! Instalace nejnovější verze Flash Playeru